nyt tiltag hunde-godt-liv

KranioSakralterapi og hundetræningI starten af 2018 tog jeg en uddannelse som KranioSakralterapri til hunde.


Motto: HUNDE FORTJENER OGSÅ VELVÆRE


og her slut 2019 har jeg så ÅBNET for behandling og hundetræning.Jeg vil ikke her gå mere ind i hvad KranioSakralterapi til hunde er :-) men du kommer til at kunne læse en hel masse om det se i menuen Kraniosakral Terapi til hunde.


I 2018 blev Nordea og jeg enige om at vores veje skulle skilles - og jeg blev arbejdsløs.

Jeg var lige blevet færdig med min eksam som terapeut i kraniosakral og tænkte at nu skulle der ske noget, men regler og andet godt kom i vejen - og jeg fik i stedet for set lidt nærmere på jobs inden for handicaphjælper/omsorgshjælper delen.


Jeg er i skrivende stund 1 år senere stadig arbejdsløs og DRØMMER OG SØGER kontorjob med lys og løgte, jeg savner at være på arbejde. Ved godt det lyder hyggeligt at være hjemme, men DET ER DET IKKE. snøft


Derfor har jeg nu fået mulighed for at lave en lille hobby virksomhed og jeg er derfor begyndt at tilbyde behandlinger. Se mere på facebook Hunde-Godt-Liv (priser og hvad det gør af gode ting)


Jeg har samtidig forsøgt, at starte lidt hundetræningshold op i første omgang JagtLydighed for ungehunde, jeg glæder mig til det kómmer til at køre. Det er små hold min 3 max 6 stk.


Jeg har andre hold i støbeskeen:


Jagt træning 1 - for jagthunde og andre hunde der skal finjustere grundlydigheden og starte apporteringstræningen, søg


Jagt træning 2 - for jagthunde der skal kunne mere, dobbeltmarkeringer, søg med makkerhund og dirr.


Hund i skoven for sjov - Jeg tænker vi her kan lære og øve "sådan går man tur med hund i skoven" og så træner vi lidt "sjov" ikke leg.... men træning af muskler og balance.


Læser du dette og tænker lad os komme i gang ..... så ring til mig. +45 4156 6514


Måske er jeg lidt rolig med opstart lige pt. da jeg selv elsker jagt, og måske kunne finde på at lave noget i den retning med mine egne hunde.